Krknjaši

   
Otok Drvenik je poznat po svojoj  netaknutoj prirodi i ljepoti mora. Otok Drvenik je smješten na 15 milja od Splita i 7 milja od Trogira.
Otok je vjerojatno najpoznatiji po prelijepoj plaži Krknjaši. Ova predivna Plava laguna na Drveniku, je smještena na jugoistočnoj obali otoka. Uvala je okružena i zaštićena sa dva otoka, Veliki i Mali Krknjaši.
Uvala Krknjaši je popularna zbog predivnih plitkih plaža sa pješčanim dnom. Uz obalu se može naći mnoštvo malih uvala sa plitkim pješčanim plažama. Ako ste u potrazi za mirnijom plažom koja je pogodna za obitelji sa malom djecom, na pravome ste mjestu.
Također možete pronaći jako dobre Dalmatinske restorane sa odličnim izborom svježe ribe i autentičnih jela.
Na otok možete lako pristati sa brodom.
Naša agencija organizira privatne izlete brodom na ovo predivno mjesto, gdje nam se možete pridružiti, ili možete iznajmiti brod i istraživati otok sami.

Cranchi CSL 27

PRIVATNI IZLETI se mogu organizirati prema vašim željama, kao i vrijeme polaska i dolaska, kako bi se prilagodili vašem rasporedu za vrijeme odmora.

 

 

 ...Took the boat trip to Blue Cave within this agency last year. The staff was friendly, knowledgeable and very helpful.

                 Nigel  · November 02, 2013