Uvala Stončica

   

Otok Vis je mjesto koje odlikuju prekrasne plaže te mjesto na kojem nećete naići na prevelike gužve. Na otoku se također nalazi nudistička plaža. Stončica je skrivena plaža na koja se nalazi na istočnoj strani otoka Visa. Poznata je po prekrasnoj plaži, okruženoj čudesnoj medieranskoj vegetaciji i kristalno čistim morem. Stončica je šarmantna te skrovita uvala, jednom riječju opuštajuća ljetnja destinacija. Dno plaže ima vrlo blagi nagib, čak do 30 metara od obale nivo mora doseže tek do struka. Ovakva plaža je stoga idealna za djecu i neplivače koji se teže snalaze u dubljem moru. U samoj uvali, možete primjetiti da uz more raste tamaris, a obala je uokvirena visokom trstikom. Na plaži je i restoran prekrasnog ambijenta, koji nudi izvrsne gurmanske specijalitete te bogat izbor pića i kvalitetnog vina. Za sve ljubtelje aktivnog odmora, ovdje se nalazi i igralište za odbojku na pijesku. Pokraj plaže, imate dosta mijesta za parkirati auto, ovdje parkirna mjesta nisu problem.

Cranchi CSL 27

PRIVATNI IZLETI se mogu organizirati prema vašim željama, kao i vrijeme polaska i dolaska, kako bi se prilagodili vašem rasporedu za vrijeme odmora.

 

 

 ...Took the boat trip to Blue Cave within this agency last year. The staff was friendly, knowledgeable and very helpful.

                 Nigel  · November 02, 2013