Zipline

   
RASPORED:
 
Vrijeme polaska: 07:15, 07:45, 08:15, 15:35 i 16:15 iz Splita
Dani polaska: svaki dan 
Min/Max god: 9 godina/nema max granice
Mjesto okupljanja: blizu naše agencije u centru Splita. Za veće grupe, možemo dogovoriti prijevoz sa drugih lokacija
Vodič: da
Trajanje: 3.00 - 3.30 h
Cijena: 560 kn ~ 74 € po osobi, sa uključenim transferom (45 min).
Uključeno u cijenu: pojas, kaciga, kočnica, karabinjere, rukavice i ruksak po potrebi.
Što ponjeti: zatvorenu obuću, barem bocu vode po osobi te bilo koji dokument (putovnicu, vozačku ili osobnu)
Važno: Nije pogodno za ljude koji pate od kroničnih bolesti ili za trudnice

 

Opis

Zipline je nova, adrenalinska aktivnost u Hrvatskoj, gdje se spuštate kroz kanjon niz čeličnu žicu, osigurani s pojasom. Na jednom izletu koji traje oko tri sata, možete proći preko osam žica ukupne duljine od 2100m. Ovu avanturističku aktivnost organiziramo sa transferom iz Splita, na predivni kanjon rijeke Cetine u blizini Omiša.
 
Po dogovoru, krećemo iz Splita, dolazimo na mjesto okupljanja u blizini Omiša, te ovdje potpisujete sigurnosne izjave. Prije svega, vodič će sa Vama proći osnovnu obuku, te ćete se kratko prošetati kroz prirodu, gdje ćete primiti svu potrebnu opremu. Nakon ovog brzog treninga, vodimo vas do prvog spuštanja na dvije kratke žice, (duljine 25m), gdje će Vam vodiči objasniti kako da se spuštate niz žicu i kako da zakočite. Prvi spust je samo zagrijavanje, jer najbolje tek dolazi. Tada ćemo se prošetati do prve žice. Prije svake žice, jedan od vodiča Vam demonstrira spust, dok Vas drugi vodič veže i daje upute. Prvi vodič Vas dočekuje na početku druge žice. Na taj način, ako ste dovoljno hrabri, proći ćete svih osam žica. Završna točka zipline avanture nalazi se 50 m od ceste, i tu naše zabavno putovanje završava.

Cranchi CSL 27

PRIVATNI IZLETI se mogu organizirati prema vašim željama, kao i vrijeme polaska i dolaska, kako bi se prilagodili vašem rasporedu za vrijeme odmora.

 

 

 ...Took the boat trip to Blue Cave within this agency last year. The staff was friendly, knowledgeable and very helpful.

                 Nigel  · November 02, 2013

        Google+